Περιοχή

Το Noble Suites βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα προνομιακό σημείο που πρόσφερει στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, μαζί με το νεό Μουσείο της Ακρόπολης και το Ωδείο Ηρώδη Αττικού βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο.
Οι επισκέπτες έχουν επίσης εύκολη και γρήγορη πρόσβαση και σε άλλα  σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας. Ο Ναός του Ολυμπίου Διός, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και το Ζάππειο, ο Εθνικός Κήπος και η πλατεία Συντάγματος αλλά και το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την Αλλαγή Φρουρών, είναι όλα προσβάσιμα με τα πόδια.
Τα εμπορικά καταστήματα και ο πιο διάσημος δρόμος για αγορές στην Αθήνα, η οδός Ερμού, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πλατεία Συντάγματος και είναι εύκολα προσβάσιμα είτε με τα πόδια ή με το μετρό (Σταθμός Σύνταγμα).
To ξενοδοχείο Noble suites, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από σταθμό του μετρό, Χρησιμοποιώντας το μετρό, έχετε πρόσβαση σε όλα τα μέρη της Αθήνας και φυσικά σε πολλά ιστορικά μνημεία. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και το ξενοδοχείο.
Για όσους αναζητούν ένα υπέροχο ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας, το Noble Suites είναι η ιδανική επιλογή. 
Ερεχθείου 45, Αθήνα, 11742
T. +30 210.9222393
reservations@noblesuites.gr
HIP GREECE
Noble Suites
Greek Hospitality
gpsmycity
USEFUL LINKS
FOLLOW US
© 2020 Noble Suites. All rights reserved. Privacy Policy