ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ

1
Ο ναός του Ολυμπίου Διός είναι ένα ιστορικό μνημείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στην εμβληματική Αψίδα του Αδριανού. Η κατασκευή του άρχισε κατά την διακυβέρνηση του Πεισίστρατου, αλλά δεν τελείωσε μέχρι το 131 μ.Χ. Ο ναός ήταν αφιερωμένος στον Πατέρα των Θεών, τον Δία. Μόλις επισκεφτείτε το μνημείο , θα δείτε ότι σώζωνται μόνο 16 στήλες από τον αρχικό ναό. Ο αριθμός των στηλών του ναού ήταν 104, ένας αριθμός που αποκαλύπτει πόσο επιβλητική ήταν η κατασκευή.
Ο ναός του Ολυμπίου Διός βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την Ακρόπολη και είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια. Μπορείτε να φθάσετε εκεί κάνοντας μια βόλτα στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου. Περπατήστε στο ναό και θαυμάστε την αρχιτεκτονική του, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το Noble σουίτες βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ναό του Ολυμπίου Διός. Μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας στο ναό με μια επίσκεψη στο Ζάππειο ή ακόμα και στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο). Οι επιλογές προς εξερεύνηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι άλλωστε τόσες πολλές!
Blog Articles
Ερεχθείου 45, Αθήνα, 11742
T. +30 210.9222393
reservations@noblesuites.gr
HIP GREECE
Noble Suites
Greek Hospitality
gpsmycity
USEFUL LINKS
FOLLOW US
© 2020 Noble Suites. All rights reserved. Privacy Policy