ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Ιδρύθηκε το 2003 και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2009. Το Μουσείο της Ακρόπολης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μουσεία της Ευρώπης χάρη στο σχεδιασμό του και φυσικά στον πλούτο των εκθεμάτων του. Το μουσείο έχει βραβευτεί πολλές φορές και είναι ένα σύγχρονο κτίριο, λουσμένο με το φυσικό φως του ήλιου, ενώ προσφέρει εκτενείς συλλογές από το χώρο της Ακρόπολης.
Καλύπτοντας διαφορετικές περιόδους της ιστορίας, το Μουσείο της Ακρόπολης διαθέτει ευρήματα από την γύρω περιοχή. Οι ανασκαφές εκτείνονται από την Ελληνική Εποχή του Χαλκού και μεταγενέστερα ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν εκθέματα από τη ρωμαϊκή και τη βυζαντινή εποχή. Υπάρχουν διαθέσιμες περιηγήσεις με ξεναγήσεις, ενώ για κάθε έκθεση υπάρχει γραπτή περιγραφή. Για τα παιδιά, διοργανώνονται συχνά εκδηλώσεις και εργαστήρια ενώ φιλοξενούνται επίσης και διάφορές εποχιακές εκθέσεις. Ένας συναρπαστικός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σας, ένας κόσμος που σας ταξιδεύει στο παρελθόν. Αυτή είναι η μαγεία του Μουσείου της Ακρόπολης!
Το μουσείο διαθέτει επίσης καφέ και εστιατόριο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό ή το γεύμα σας κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας. Τα καταστήματα του μουσείου περιλαμβάνουν πολλά αντίγραφα και οδηγούς, βιβλία για την Ακρόπολη και πολλά άλλα.
Το Noble Suites βρίσκεται πολύ κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης. Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο μουσείο, που βρίσκεται τόσο κοντά από τον προσωπικό σας χώρο ηρεμίας και γαλήνης στην Αθήνα!
Blog Articles
Ερεχθείου 45, Αθήνα, 11742
T. +30 210.9222393
reservations@noblesuites.gr
HIP GREECE
Noble Suites
Greek Hospitality
gpsmycity
USEFUL LINKS
FOLLOW US
© 2020 Noble Suites. All rights reserved. Privacy Policy